top of page
  • Szerző képeSzőnyegtisztító Központ

Bemutatjuk a szőnyegporoló gépünket! Videóval!

E szerkezet nélkül elképzelhetetlen a hatékony szőnyegtisztítás! Korábbi cikkeinkben már taglaltuk a szőnyegek tisztítását, tisztán tartását azon belül is a szőnyeg porszívózását, de most a már sokat emlegetett ipari porológépünket szeretnénk bemutatni nektek.


A szőnyegek 95 %-ban a padlón találhatóak, ebből kifolyólag rengeteg kosz gyűlik rajtuk össze, amiknek a nagyobb része nem tapadó szennyeződés, mint például a hajszál, szőrszál, por, morzsa és egyéb nem kívánatos dolgok. A porológépet kifejezetten ezeknek a nem tapadó szennyeződéseknek az eltávolítására fejlesztették ki. A gépi porolás egy óriási hengerkefés kezeléssel kezdődik, ami alaposan eltávolítja a szőr- és hajszálakat, továbbá minden olyan szennyeződést a szőnyegből amit a kefék sörtéi kikotornak a szálak sűrűjéből. A masina belsejében nagyteljesítményű villanymotorok által forgatott vasrudak ütik a szőnyeg színét és fonákját egyaránt, ahogy a szállító szíjak vezetik a textilt át a gépen. A rengeteg kihullott por és egyéb szennyeződés egy belső tálcára hullik, ahonnan a szívóegység a portartó rekeszbe juttatja. A folyamat végeztével a portalanított szőnyeg összetekerve jön ki a gép alján.


Elképedsz, amikor szembesülsz vele, hogy mennyi port és miegymást rejtett magában a kedvenc meleg padlóburkolatod! Nézd meg ezt a videót és leesik az álad! Akár több száz gramm kosz ki tud hullani a porolás alkalmával egy átlagos szőnyegből...A gépi porolást követően egy hengerkefés szőnyeg-porszívóval is át szoktuk porszívózni a szőnyeg felületét a mégjobb, még portalanabb minőség érdekében. Ha nem szeretnél egy légtérben tartózkodni a videóban látható porkupaccal, ami a szőnyegedben bújkál, akkor hozd be hozzánk a szőnyeged egy alapos tisztításra és megszabadítjuk ettől a szörnyetegtől! A gép 4 méter széles szőnyeget is képes kiporolni, így rendkívül nagy szőnyegek tisztítását is el tudjuk végezni. 😊
73 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


bottom of page