top of page
csöpögő habja a tisztítószernek

Professzionális szőnyegtisztító céget

keresel?

Igen? Akkor a legjobb helyen jársz!

Ez a Takarító Kommandó Szőnyegtisztító Központja! A Takarító Kommandónál (ami Magyarország egyik legismertebb, dinamikusan fejlődő takarító cége) mindig törekszünk kiemelkedő minőségű szolgáltatást nyújtani. Munkánk során (ami az ingatanok takarítása) már rengeteg szőnyeget tisztítottunk ki és rengeteg padlószőnyeg tisztítást végeztünk el. Szerettük volna ezt a szolgáltatásunkat is tökéletesre fejleszteni, ezért bevásároltuk a legmodernebb szőnyegtisztító gépeket. Porológép, multi-kefés, automata szőnyegtisztító gép, szőnyeg centrifuga és hengerkefés padlószőnyeg tisztító gépek.

Magyarországon egyedülálló szőnyegtisztító szolgáltatást kínálunk ügyfeleink számára!

Magányszemélyek és cégek részére professzionális szőnyegtisztítás szolgáltatást nyújtunk Budapesten és Pest megye területén, Magyarországon egyedülálló technológiával. Otthonodban vagy az irodában található mobil szőnyegeid a lehető legmagasabb színvonalú tisztításban részesülnek a szőnyegtisztító központunkban, Budapest és Pest vármegye területén háztól-házig szállítással! A tisztítási folyamat egy gépi porolással kezdődik, majd a mosókádakban folytatja útját a szőnyeg, ahol jól kiáznak a hatékony tisztítószeres oldatban. A következő lépés a Magyarországon egyedülálló multi-kefés szőnyegtisztító automatával történő kefés mosás, ahonnan a szőnyeget a centrifugába tesszük és kivonjuk belőle a nedvességet. Ezek után megszárítjuk és becsomagolva, ragyogóan tisztán és illatosan házhoz szállítjuk.

A padlószőnyeg mind az otthonok hálószobáinak, mind pedig a munkahelyek irodáinak, szállodák folyosóinak kedvelt padlóburkolata. Tisztításának két fő irányzata van, a nedves - és a száraz padlószőnyeg tisztítás.

A száraz tisztítási eljárás során speciális tisztítószeres oldattal bepermetezzük a szőnyeg felületét, majd egy vegyszerrel átitatott fűrészport hengerkefés szőnyegtisztító gépekkel bedolgozunk a szálak közé, ami felitatja az oldat által feloldott szennyeződések nagy részét. Miután alaposan eldolgoztuk a fűrészport, hengerkefés porszívóval kivonjuk a szőnyegből. A folyamatot az esetek nagytöbbségében többször meg kell ismételni a megfelelő tisztasági szint eléréséhez.

 A permet-extrakciós szőnyegtisztítási eljárás során egyazon gép végzi a szőnyeg bepermetezését és a tisztítószer által feloldott szennyeződések kivonását. A leghatékonyabb padlószőnyeg tisztító gépek a bepermetezést követően hengerkefékkel súrolják a nedves szőnyeget, így mechanikus hatással segítve a szennyeződések eltávolítását a szálakról. A szennyes víz eltávolítását ez esetben a szőnyegtisztító gép szívórendszere végzi, melyet egy külön tartályba gyűjt.

 A vegyszeres szőnyegtisztítást követően ajánlott öblítést is végezni a szárítás előtt!

Lábtörlő tisztítás

A lábtörlők az ingatlanok egyik legjobban szennyezett felületei. Nem elég, hogy a földön vannak, az utáról érkező emberek ezekbe a szőnyegekbe törlik meg a cipőjük talpukat, hogy ne hozzák be kintről a szennyeződéseket az épületekbe. Az utcán vagy a járdákon található szennyeződések felsorolásába bele se kezdünk, mert a sor szinte végeláthatatlan, egy részük fertőző is! Éppen ezért ajánlott a lábtörlőket rendszeresen tisztítani, mert a szennyeződés-elnyelő kapacitásuk véges, különösen esős, sáros, latyakos időben. Bízd a lábtörlőd rendszeres tisztántartását a szőnyegtisztító központunkra és a legkorszerűbb technológiával távolítjuk el a lábtörlőről a legmakacsabb szennyeződéseket.

A kárpitozott bútorok (kanapé, ülőgarnitúra) is, mint a szőnyegek időnként nedves, vegyszeres tisztítást igényelnek. Sajnos a bútorok szöveteit sem kíméli a por, rájuk száll, bejut a szálak közé és nehezebb is a port és egyéb szennyeződéseket eltávolítani a textíliákból, mint egy konyhapultról vagy egy bútorlapról. Nedves tisztítógépes kárpittisztításra van szükség! A kárpitokra is jellemző, ami a szőnyegekre, hogy itt is megbújnak a poratkák és így veszélyeztetnek minket légúti megbetegedéssel. Persze a folyamatos igénybevétel miatti bekoszolódás nyomait vagy az esetleges "balesetekből" származó étel vagy ital foltokat is nedves, permet-extrakciós kárpittisztító géppel lehet eltüntetni, hogy ismét régi fényében ragyogjon a szeretett ülőgarnitúránk, kanapénk vagy a székünk. Kárpittisztítás Budapest és Pest vármegye területén kiszállással.

Ha szőnyegtisztítást szeretnél rendelni otthonban lévő vagy irodában található szőnyeged számára vagy nedves kárpittisztítást a bútoroknak, vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén! További kérdésed van szolgáltatásainkkal kapcsolatban? Segítünk! Keress minket!

 

E-mail cím: szonyegtisztitokozpont@gmail.com

Telefonszám: +36300149327

Címünk: Budapest, III. kerület, Rákóczi utca 19.

bottom of page