top of page

SZŐNYEGTISZTÍTÓ SZOLGÁLTATÁSOK

Professzionális szőnyegtisztító szolgáltatást nyújtunk magánszemélyek és cégek részére egyaránt. Teljes mértékben az igényeidhez igazítjuk a szolgáltatásunkat, rengeteg lehetőség közül tudsz választani legyen szó szőnyeg, padlószőnyeg vagy bútorszövet (kárpit) tisztításáról! Van lehetőséged eseti megbízásra is, de rendszeres szőnyegtisztítást is rendelhetsz tőlünk. Tekintsd meg kínálatunkat, ha kérdésed van, akkor keress minket az elérhetőségeink egyikén!

Cleaning services for private individuals

Szőnyegtisztító szolgáltatások magánszemélyeknek

Szőnyegtisztítás / Szőnyegmosás

Magányszemélyek részére professzionális szőnyegtisztítás szolgáltatást nyújtunk. Otthonodban található szőnyegeid a lehető legmagasabb színvonalú tisztításban részesülnek a szőnyegtisztító központunkban, Budapesten és Pest vármegyében háztól-házig szállítással! A tisztítási folyamat egy gépi porolással kezdődik, majd a mosókádakban folytatja útját a szőnyeg, ahol ázik a hatékony tisztítószeres oldatban. A következő lépés a Magyarországon egyedülálló multi-kefés szőnyegtisztító automatával történő kefés mosás, ahonnan a szőnyeget a centrifugába tesszük és kicentrifugázzuk. Ezek után megszárítjuk és becsomagolva, ragyogóan tisztán és illatosan házhoz szállítjuk.

Padlószőnyeg tisztítás

Vannak lakások vagy házak, ahol a választott padlóburkolat a melegburkolatok egyik zászlóhajója, a padlószőnyeg. A padlószőnyeg, ahogy a nevéből is következik, a belső tér alsó, vízszintes síkján, azaz a padlón helyezkedik el. Ebből kifolyólag a szennyeződések (szőr, hajszál, morzsa, kosz, por, stb.) ide hullanak le. A padlószőnyegeket a mobilis társaikkal szemben sajnos nehezebb is tisztítani és tisztán tartani, ezért sokkal szennyezettebbek is náluk. Hogy csak egy egyszerű példát említsünk, nem lehet őket házilag kiporolni, kirázni akár heti rendszerességgel. Házi tisztításhoz az egyedüli fegyver a porszívó. Ki lehet ugyan bérelni permet-extrakciós szőnyegtisztító gépet, de az közel sem olyan teljesítményű mint a mi ipari, nagyteljesítményű szőnyegtisztítónk hengerkefés fejegységgel kiegészítve. A tapasztalat, a szaktudás és a leghatékonyabb szőnyegtisztító szer hiányáról már nem is beszélve. Padlószőnyeged tisztításához rendelj professzionális gépi szőnyegtisztítást a legmodernebb technikával és tisztítószerrel.

Bútorszövet - / Kanapétisztítás

A kárpitozott bútorok is éppúgy mint a szőnyegek időnként nedves, tisztítószeres tisztítást igényelnek. A bútorszövetekre is jellemző, ami a szőnyegekre, hogy megbújnak a szálak közt a poratkák és így veszélyeztetnek minket légúti megbetegedéssel. Persze a folyamatos igénybevétel miatti bekoszolódás nyomait vagy az esetleges "balesetekből" származó étel vagy ital foltokat is permet-extrakciós kárpittisztító géppel tűntetjük el, hogy ismét régi fényében ragyogjon a szeretett ülőgarnitúrád vagy a széked.

Szőnyegtisztítás szolgáltatások cégeknek

"A Szőnyegtisztító Központ a céged arcaulához a tökéletesen tiszta szőnyeget teszi hozzá!"

Irodai padlószőnyegtisztítás

Ahogy azt a szőnyegtisztítás típusainál már írtuk, a modern irodákban általában padlószőnyeg a jellemző padló burkolat. A padlószőnyeg vagy szőnyegpadló egyik legfontosabb és a tisztítás szempontjából is kiemelt fontosságú tulajdonsága az, hogy helyhez kötött, így tehát ezeket szőnyegeket kénytelenek vagyunk a helyszínen tisztítani. A portalanításukra hengerkefés ipari porszívót használunk, ami sokkal hatékonyabban távolítja el a nem tapadó szennyeződéseket a padlószőnyeg szálairól vagy a szálak közül, mint a hagyományos porszívók. A tapadó szennyeződések eltávolítására padlószőnyeg tisztításánál háromféle technológia áll rendelkezésünkre. Az egyik az úgy nevezett száraz szőnyegtisztítás, a második a permet-extrakciós szőnyegtisztítás és a gőzzel történő tisztítás.

Lábtörlőtisztítás

A lábtörlők az ingatlanok egyik legjobban szennyezett felületei. Nem elég, hogy a földön vannak, az utáról érkező emberek ezekbe a szőnyegekbe törlik meg a cipőjük talpukat, hogy ne hozzák be kintről a szennyeződéseket az épületekbe. Az utcán vagy a járdákon található szennyeződések felsorolásába bele se kezdünk, mert a sor szinte végeláthatatlan, egy részük fertőző is! Éppen ezért ajánlott a lábtörlőket rendszeresen tisztítani, mert a szennyeződés-elnyelő kapacitásuk véges, különösen esős, sáros, latyakos időben. Bízd a lábtörlőd rendszeres tisztántartását a szőnyegtisztító központunkra és a legkorszerűbb technológiával távolítjuk el a lábtörlőről a legmakacsabb szennyeződéseket.

Ipari szőnyegtisztítás / szőnyegmosás

Cégek részére is elérhető a legmodernebb technológiával felvértezett professzionális szőnyegtisztító központunk. Irodákban, házakban és egyéb ingatlanban található szőnyegeid a lehető legmagasabb színvonalú tisztításban részesülnek a szőnyegtisztító központunkban, ráadásul háztól-házig szállítással! A tisztítási folyamat egy gépi porolással kezdődik, majd a mosókádakban folytatja útját, ahol jól kiáznak a hatékony tisztítószeres oldatban. A következő lépés a Magyarországon egyedülálló multi-kefés szőnyegtisztító automatával történő kefés mosás, ahonnan a szőnyeget a centrifugába tesszük és kicentrifugázzuk. Ezek után megszárítjuk és becsomagolva, ragyogóan tisztán és illatosan házhoz szállítjuk.

Kárpittisztítás

Irodai székek huzatát, ülőgarnitúrák kárpitjait és egyéb bútorok szöveteit tökéletesen kitisztítjuk permet-extrakciós kárpittisztító géppel. Nagy tapasztalattal rendelkezünk makacs szennyeződések terén is. Gondolj bele, hogy mennyire lehet tiszta egy olyan szék, amiben egész nap ül valaki, minden nap, és biztos, hogy izzad is a hátsója annak aki benne dolgozik. Ajánljuk évente egyszer kitisztítani a kárpitokat is.

bottom of page