top of page

BEMUTATKOZÁS

SZ. T. K. - SzőnyegTisztító Központ

Alapötletünk

 Egy frappáns ötlettől vezérelve 2017 tavaszán megalapítottuk a TAK-ot, azaz a Takarító Kommandót, egy professzionális takarító céget, ami azóta a főváros és Pest megye legismertebb takarító vállalatává vált. Takarítószolgálatunk egyik legfontosabb vezérelve, hogy a minket megbízó magánszemélyek és cégek a legmagasabb színvonalú takarító szolgáltatást kapják a pénzükért cserébe. Ezt a maximalizmust hoztuk át a szőnyegtisztító üzemünkbe is. Folyamatosan képezzük magunkat, hogy minél szélesebb szakmai ismeretekkel rendelkezzünk, figyeljük a technikai és vegyipari vívmányokat, hogy naprakészek maradjunk a leghatékonyabb tisztítószerek és a legjobb szőnyegtisztító gépek területén. Az évek alatt elvégeztük a tisztítás-technológia szakmai képzéseit, történelmünk során több ezer szőnyeget tisztítottunk már ki és felismertük, hogy hogyan tudnánk emelni a szőnyegtisztítás színvonalát.

Beruháztunk a legmodernebb szőnyegtisztító gépsorba, azért, hogy az ingatlanok takarítása mellett a szőnyegtisztításban is egyedülálló minőséget tudjunk nyújtani ügyfeleink részére. Szőnyegporoló gép, multi-kefés szőnyegtisztító / szőnyegmosó automata és centrifuga. Ilyen felszereltséggel várjuk a te szőnyegedet is Magyarország egyik legmodernebb szőnyegtisztítójába egy alapos tisztításra!

Logónkról

Szerettünk volna egy egyszerű, mégis a szőnyegtisztítás folyamatát ábrázoló motívumot létrehozni. A szőnyeg, a szőnyegtisztító fej, a folt reméljük elég egyértelműen jelzi, hogy szőnyegtisztításról van szó. A fejegység a koszos felületet tisztítja és tisztaságot hagy maga után, ezt jelzi a fehér szín.

TAK Szőnyegtisztító Központ budapesti szőnyegtisztító cég logója

Alapító

Gabor Benke

Szakirányú végzettségek:

- Tisztítás - technológiai szakmunkás

- Tisztítás - technológiai szolgáltatásvezető

Cégadatok

Manufaktúra Klub Bt.

3325 Noszvaj

Deák Ferenc út 95.

21394245-2-10

logónkról
bottom of page