top of page

Professzionális szőnyegtisztítás
Budapest - XVIII. kerület (Pestszentlőrinc, Pestszentimre)

Profi szőnyegtisztító céget keresel Budapest XVIII. kerületében?

Megtaláltad! Budapest 18. kerületében (Almáskert, Bélatelep, Belsőmajor, Bókaytelep, Erdőskert, Erzsébettelep, Ferihegy, Ganzkertváros, Ganztelep, Gloriett-telep, Halmierdő, Havanna-lakótelep, Kossuth Ferenc-telep, Krepuska Géza-telep, Lakatos-lakótelep, Liptáktelep, Lónyay-telep, Miklóstelep, Pestszentimre, Rendessytelep, Szemeretelep, Szent Imre-kertváros, Szent Lőrinc-lakótelep, Újpétertelep városrészben) prémium minőségű szőnyegtisztítás és kárpittisztítás szolgáltatást nyújtunk, melyeknek a részletes leírását alább találod. Ha további kérdéseid lennének a szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor tedd fel nekünk írásban vagy telefonon, segítünk!

Szőnyegtisztítás szolgáltatásunkat háztól - házig szállítással nyújtjuk, így a szőnyegek szállításával sem kell vesződnöd. Megrendelés esetén a megadott címen felvesszük a tisztítandó szőnyeget majd a tisztítás után, tisztán és illatosan házhoz visszük őket.

Ez a Takarító Kommandó Szőnyegtisztító Központja! A Takarító Kommandónál (ami Magyarország egyik legismertebb, dinamikusan fejlődő takarító cége) mindig törekszünk kiemelkedő minőségű szolgáltatást nyújtani. Munkánk során (ami az ingatanok takarítása) már rengeteg szőnyeget tisztítottunk ki és rengeteg padlószőnyeg tisztítást végeztünk el. Szerettük volna ezt a szolgáltatásunkat is tökéletesre fejleszteni, ezért bevásároltuk a legmodernebb szőnyegtisztító gépeket. Porológép, multi-kefés, automata szőnyegtisztító gép, szőnyeg centrifuga és hengerkefés padlószőnyeg tisztító gépek. Ezzel az ipari szőnyegtisztító rendszerrel a legmagasabb szintű szőnyegtisztítást kapod a pénzedért cserébe! Budapesten háztól - házig szállítással!

multi-kefés szőnyegtisztító automata gép a legmodernebb szőnyegtisztításhoz

Magyarországon egyedülálló szőnyegtisztító szolgáltatást kínálunk ügyfeleink számára!

Magányszemélyek és cégek részére professzionális szőnyegtisztítás szolgáltatást nyújtunk Budapest XVIII. kerületében, Magyarországon egyedülálló technológiával. Otthonodban vagy az irodában található szőnyegeid a lehető legmagasabb színvonalú tisztításban részesülnek a Szőnyegtisztító Központunkban. És ezt a fantasztikus tisztítást háztól-házig szállítással is igénybe tudod venni! Így nincs más dolgod csak felvenni velünk a kapcsolatot és mi hozzuk - visszük a szőnyegeket. A tisztítási folyamat egy gépi porolással kezdődik, majd a mosókádakban folytatja útját a szőnyeg, ahol jól kiáznak a hatékony tisztítószeres oldatban. A következő lépés a Magyarországon egyedülálló multi-kefés szőnyegtisztító automatával történő kefés mosás, ahonnan a szőnyeget a centrifugába tesszük és kivonjuk belőle a nedvességet. Ezek után megszárítjuk és becsomagolva, ragyogóan tisztán és illatosan házhoz szállítjuk.

A padlószőnyeg mind az otthonok hálószobáinak, mind pedig a munkahelyek irodáinak, szállodák folyosóinak kedvelt padlóburkolata. Tisztításának két fő irányzata van, a nedves - és a száraz padlószőnyeg tisztítás.

A száraz tisztítási eljárás során speciális tisztítószeres oldattal bepermetezzük a szőnyeg felületét, majd egy vegyszerrel átitatott fűrészport hengerkefés szőnyegtisztító gépekkel bedolgozunk a szálak közé, ami felitatja az oldat által feloldott szennyeződések nagy részét. Miután alaposan eldolgoztuk a fűrészport, hengerkefés porszívóval kivonjuk a szőnyegből. A folyamatot az esetek nagytöbbségében többször meg kell ismételni a megfelelő tisztasági szint eléréséhez.

 A permet-extrakciós szőnyegtisztítási eljárás során egyazon gép végzi a szőnyeg bepermetezését és a tisztítószer által feloldott szennyeződések kivonását. A leghatékonyabb padlószőnyeg tisztító gépek a bepermetezést követően hengerkefékkel súrolják a nedves szőnyeget, így mechanikus hatással segítve a szennyeződések eltávolítását a szálakról. A szennyes víz eltávolítását ez esetben a szőnyegtisztító gép szívórendszere végzi, melyet egy külön tartályba gyűjt.

 A vegyszeres szőnyegtisztítást követően ajánlott öblítést is végezni a szárítás előtt!

 Nálunk a Szőnyegtisztító Központban száraz és permet-extrakciós, nedves padlószőnyeg tisztítás rendelésére van lehetőséged! Vedd fel velünk a kapcsolatot és a lehető leghamarabb kitisztítjuk a kívánt szőnyeget!

Ipari lábtörlők tisztítása

A lábtörlők / szennyfogó szőnyegek az ingatlanok egyik legjobban szennyezett felületei. Nem elég, hogy a földön vannak, az utáról érkező emberek ezekbe a szőnyegekbe törlik meg a cipőjük talpukat, hogy ne hozzák be kintről a szennyeződéseket az épületekbe. Az utcán vagy a járdákon található szennyeződések felsorolásába bele se kezdünk, mert a sor szinte végeláthatatlan, egy részük fertőző is! Éppen ezért ajánlott a lábtörlőket rendszeresen tisztítani, mert a szennyeződés-elnyelő kapacitásuk véges, különösen esős, sáros, latyakos időben. Bízd a lábtörlőd rendszeres tisztántartását a Szőnyegtisztító Központunkra és a legkorszerűbb technológiával távolítjuk el a lábtörlőről a legmakacsabb szennyeződéseket.

Professzionális kárpittisztítást vállalunk Budapesten nedves, permet-extrakciós kárpittisztító géppel, hogy ismét régi fényében ragyogjon a szeretett ülőgarnitúrád! Akár a folyamatos igénybevétel miatti bekoszolódás nyomait szeretnéd eltüntetni a bútorszövetről, akár egy nem várt "balesetből" származó étel vagy ital foltot vagy foltokat kell kiszedni a kanapé felületéről, mi mindkét esetben megoldást kínálunk!

Ha szőnyegtisztítást szeretnél rendelni otthonban lévő vagy irodában található szőnyeged számára vagy nedves kárpittisztítást a bútoroknak, vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén! További kérdésed van szolgáltatásainkkal kapcsolatban? Segítünk! Keress minket!

 

E-mail cím: szonyegtisztitokozpont@gmail.com

Telefonszám: +36300149327

Címünk: Budapest, III. kerület, Rákóczi utca 19.

bottom of page